LMM PROFESIONAL D.O.O.

LMM PROFESIONAL D.O.O.

Marko Drempetič
PredstavnikMarko Drempetič

O podjetju

Podjetje LMM Profesional je bilo ustanovljeno leta 2004 in je veletrgovsko podjetje, primarna dejavnost je prodaja tehničnega blaga in ročnega orodja trgovcem in industriji. Kupce oskrbujejo s širokim naborom izdelkov tako domačih kot tujih proizvajalcev, v vseh kakovostnih in cenovnih razredih. Njihova stalna prisotnost na največjih mednarodnih sejmih in strokovnost nabavne službe jim omogoča, da neprestano širijo svojo ponudbo z novimi programi. Po celi Sloveniji imajo skupino prodajnih svetovalcev, ki so stalno v stiku s kupci in jim nudijo tehnično in logistično podporo.

Specializacije

Pametna specializacija:

Orodja

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.