LMM PROFESIONAL D.O.O.

LMM PROFESIONAL D.O.O.

Marko Drempetič
PredstavnikMarko Drempetič

O podjetju

Podjetje LMM Profesional je bilo ustanovljeno leta 2004 in je veletrgovsko podjetje, primarna dejavnost je prodaja tehničnega blaga in ročnega orodja trgovcem in industriji. Kupce oskrbujejo s širokim naborom izdelkov tako domačih kot tujih proizvajalcev, v vseh kakovostnih in cenovnih razredih. Njihova stalna prisotnost na največjih mednarodnih sejmih in strokovnost nabavne službe jim omogoča, da neprestano širijo svojo ponudbo z novimi programi. Po celi Sloveniji imajo skupino prodajnih svetovalcev, ki so stalno v stiku s kupci in jim nudijo tehnično in logistično podporo.

Specializacije

Pametna specializacija:

Orodja

Drugi odlični podjetniki SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.