LEK VETERINA D.O.O.

LEK VETERINA D.O.O.

Branko Kamenšek
PredstavnikBranko Kamenšek

O podjetju

Lek Veterina d.o.o.  je malo podjetje z izkušeno skupino proizvodnih delavcev, tehnologov in strokovnjakov na področju prehrane živali. V preteklosti so bili del velikega podjetja, farmacevtske družbe Lek, od leta 2005 ubirajo svojo pot. Proizvodnjo so v letu 1980 postavili v osrčju prekmurskih ravnic. Povezava s farmacevtsko družbo je narekovala temelje za kakovostno proizvodnjo, ki so ji dodali še skrb za proizvodnjo varne hrane za živali, za ohranitev zdravega okolja in lastni razvoj. Podjetje prodaja izdelke za vse vrste in kategorije domačih (gospodarskih) živali, pa tudi izdelke za hišne živali, športne in okrasne živali ter izdelke za humano uporabo. S svojimi izdelki so prisotni v 26 državah. Največji trgi so Slovenija, Hrvaška ter Bosna in Hercegovina. Sledijo jim Avstrija, Romunija, Bolgarija, Madžarska. Izvažajo med drugim tudi na Kosovo, v Makedonijo, Dansko, Rusijo, Ukrajino, Litvo, v Malezijo in v zadnjih treh letih v države Bližnjega vzhoda.

Specializacije

Pametna specializacija:

Zdrava hrana

Obstoječi trgi:

Ruska federacija, Albanija, Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Severna Makedonija, Nemčija, Slovaška, Avstrija, Belgija, Bolgarija, Češka republika, Črna gora, Danska, Egipt, Italija, Kosovo, Latvija, Madžarska, Malezija, Romunija, Litva, Srbija, Jordanija, Ukrajina, Iran, Pakistan, Afganistan

Želeni trgi:

Avstrija, Nemčija, Ex-Sovjetska zveza, Češka republika, Poljska, Slovaška

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.