LABENA D.O.O.

LABENA D.O.O.

Borut Čeh
PredstavnikBorut Čeh

O podjetju

Podjetje LABENA d.o.o. se od svoje ustanovitve leta 1993 ukvarja s tržnimi segmenti na področju farmacevtske, medicinske, prehrambene, petro-kemijske industrije ter področja raziskovanja in razvoja v akademskih institucijah. Njihovim kupcem v regiji zagotavljajo celostne tehnološke rešitve v procesni in laboratorijski analitiki in tako sodelujejo pri uvajanju novih tehnologij in usposabljanju osebja na vseh trgih, kjer delujejo. Leta 2008 so v okviru podjetja, kot posledica dolgoletnega razvoja dejavnosti, odprli oddelek za raziskave in razvoj, kjer v sodelovanju z različnimi fakultetami sodelujejo na področju razvoja v telemedicini, medicini in farmaciji. Okrepili so sodelovanja s Fakulteto za farmacijo, Medicinsko fakulteto in Inštitutom za biologijo. V letu 2012 so odprli še peto podjetje, v Srbiji, in s tem zaokrožili vse republike bivše Jugoslavije v povezano celoto.

Specializacije

Pametna specializacija:

Podporna industrijska oprema, Laboratorijske analize

Svetovne reference:

Advanced Instruments, And, Bio Rad, Charm, Diesse, Elga, Foss, Meter, Mocon, Olympus

Obstoječi trgi:

Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Severna Makedonija, Črna gora, Kosovo, Srbija

Želeni trgi:

Južna Amerika, Severna Amerika, EU, Srednja Amerika

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.