KRONOTERM D.O.O.

KRONOTERM D.O.O.

Bogdan Kronovšek
PredstavnikBogdan Kronovšek

O podjetju

Slovensko družinsko podjetje Kronoterm d.o.o.  ponuja rešitve ogrevanja in hlajenja prostorov ter gretja sanitarne vode s toplotnimi črpalkami za vse vrste objektov – novogradnje, starejše gradnje, večstanovanjske in industrijske objekte. Toplotne črpalke Kronoterm so na voljo za vse toplotne vire (voda/voda, zemlja/voda in zrak/voda) z najboljšim izkoristkom za vse potrebe. Njihova tehnična podpora in svetovanje vam bosta s strokovnim ogledom vašega objekta zagotovila najboljšo izbiro toplotne črpalke za vaše potrebe. S svojo izbrano mrežo visoko kvalificiranih monterjev pa bodo poskrbeli tudi za kvalitetno izvedbo in vaše končno zadovoljstvo. Kronoterm, vodilni proizvajalec toplotnih črpalk v Sloveniji in razvojno naravnano podjetje – že od leta 1976 – Z več kot 40 letnimi izkušnjami razvoja, z več kot 25 letno tradicijo proizvodnje ter z več kot 60.000 zadovoljnimi uporabniki toplotnih črpalk za najrazličnejše sisteme in potrebe. – Lasten razvoj, proizvodnja, dobava rezervnih delov in garancija – vse na dosegu roke. – Lasten servis, hitra odzivnost, kjerkoli v Sloveniji. – Vsi izdelki so na koncu proizvodne linije 100 % preizkušeni in kontrolirani. Testiranje se izvaja v komorah, kjer simulirajo različne zunanje pogoje.

Specializacije

Pametna specializacija:

Energija, Oprema in izdelki

Svetovne reference:

Bosch, Siemens, Eurospin

Obstoječi trgi:

Hrvaška, Avstrija, Italija, Švica

Drugi odlični podjetniki SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.