KOVIT projekti D.O.O.

KOVIT projekti D.O.O.

Sandi Grm
PredstavnikSandi Grm

O podjetju

Sedež podjetja KOVIT projekti d. o. o. se nahaja v Trbovljah. Podjetje je v celoti v zasebni lasti. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2003, vendar je pričelo z resnim delom v letu 2004, ko so bili kupljeni proizvodni prostori na lokaciji. Prvi večji mejnik podjetja je bilo leto 2008, ko so zgradili novo proizvodno halo, namenjeno mehanski obdelavi. Istočasno so nabavili prvi večji CNC-obdelovalni center ter se tako razvili v ponudnika kompletnih rešitev na področju strojegradnje. V izvajanje projektov se vključuje približno 40 sodelavcev, v primeru večjih projektov pa v proces izdelave vključujejo tudi njihove stalne pogodbene podizvajalce. Specializirani so predvsem za izdelavo tlačnih posod, strojnih delov, različnih zvarjencev ter druge industrijske opreme. Veliko sodelujejo s kupci na področju hidromehanske opreme oziroma z izdelovalci malih hidroelektrarn. Opremljeni so za izdelavo zvarjencev teže 20.000 kg, izjemoma tudi do 40.000 kg.

Specializacije

Pametna specializacija:

Kovinski

Obstoječi trgi:

Hrvaška, Nemčija, Avstrija, Italija, Švica

Želeni trgi:

Zahodna Evropa, Srednja Evropa, Ex-Sovjetska zveza

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.