KOBAN D.O.O.

KOBAN D.O.O.

Rado Koban
PredstavnikRado Koban

O podjetju

Podjetje Koban d.o.o. je sodobno, predvsem pa inovativno proizvodno podjetje, ki ga je leta 1993 ustanovil Rado Koban. V podjetju se ukvarjajo z razvijanjem in izdelavo prototipnih orodij za serijsko proizvodnjo: – gumarska orodja, – kovaška orodja, – orodja za izsekovanje, upogibanje in vlek pločevine, – orodja za prosti liv in – orodja za tlačni liv. Podjetje trenutno zaposluje 25 ljudi. Družba s svojo prilagodljivostjo uspešno posluje s številnimi manjšimi in velikimi priznanimi podjetji tako pri nas, kot v tujini (Avstrija, Nemčija, Švica, Hrvaška). So dobavitelji večjih podjetij iz avtomobilske industrije, gumarske proizvodnje, strojegradnje, …

Specializacije

Pametna specializacija:

Stroji

Obstoječi trgi:

Nemčija, Avstrija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.