KOBAN D.O.O.

KOBAN D.O.O.

Rado Koban
PredstavnikRado Koban

O podjetju

Podjetje Koban d.o.o. je sodobno, predvsem pa inovativno proizvodno podjetje, ki ga je leta 1993 ustanovil Rado Koban. V podjetju se ukvarjajo z razvijanjem in izdelavo prototipnih orodij za serijsko proizvodnjo: – gumarska orodja, – kovaška orodja, – orodja za izsekovanje, upogibanje in vlek pločevine, – orodja za prosti liv in – orodja za tlačni liv. Podjetje trenutno zaposluje 25 ljudi. Družba s svojo prilagodljivostjo uspešno posluje s številnimi manjšimi in velikimi priznanimi podjetji tako pri nas, kot v tujini (Avstrija, Nemčija, Švica, Hrvaška). So dobavitelji večjih podjetij iz avtomobilske industrije, gumarske proizvodnje, strojegradnje, …

Specializacije

Pametna specializacija:

Stroji

Obstoječi trgi:

Nemčija, Avstrija

Drugi odlični podjetniki SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.