KMS d.o.o.

KMS d.o.o.

Janko Jelenc
PredstavnikJanko Jelenc

O podjetju

Podjetje KMS D.O.O. je ekskluzivni zastopnik nemškega podjetja KraussMaffei iz Muenchna za Slovenijo, Hrvaško ter Bosno in Hercegovino. KraussMaffei je edino podjetje, ki ima v svojem proizvodnem programu tri najpomembnejše tehnologije: brizganje, ekstruzijo (KraussMaffei Berstorff) in reakcijsko tehniko. KMS je tudi zastopnik za najmodernejšo opremo za obdelavo kovin. Prodajajo strojne žage BEHRINGER, obdelovalne stroje VERNET BEHRINGER, CNC obdelovalne stroje HELLER in SPINNER, obdelovalne centre BROTHER, stroje za visokohitrostno rezkanje RÖDERS, stružnice PINACHO in druge stroje.

Specializacije

Obstoječi trgi:

Slovenija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.