KLEMEN TRANSPORT, KLEMEN PIŠKUR S.P.

Opis podjetja

V transportnem podjetju Klemen Transport, Klemen Piškur s.p. petdeset let tradicije njihovih predhodnikov združujejo z najnovejšo tehnologijo, s čimer zagotavljajo konkurenčne in zanesljive prevozne storitve v Sloveniji in po vsej Evropi.
Njihovo vrhovno vodilo je zadovoljstvo naročnika in zanesljivost prevoza, zato nenehno spremljajo najnovejše trende v logistiki, ki jih združujejo z lastnim znanjem, da lahko naročnikom nudijo najvišjo kakovost in točnost prevozov. Razvili so široko ponudbo različnih prevozov, ki jih izvajajo z modernim voznim parkom (večina vozil z EURO6 motorjem) preko 240 tovornih vozil in 290 različnih prikolic, prilagojenih potrebam trga in naročnikov. Vse transporte elektronsko spremljajo s sistemom CVS in pri prevozih upoštevajo okoljske standarde. Podjetje danes zaposluje preko 370 zaposlenih.
Njihova vozila so dnevno na vseh relacijah po Sloveniji, kar njihovim naročnikom omogoča učinkovito in pravočasno distribucijo oziroma dostavo blaga, hkrati pa so močno prisotni na evropskem tržišču, ki jim omogoča aktivni razvoj in širitev njihove dejavnosti.

Ime člana:

Klemen Piškur

naslov:

Gorenjska cesta 9, 1234 Mengeš

telefon:

386 41 698 050

Share