KIRURGIJA BITENC D.O.O.

KIRURGIJA BITENC D.O.O.

dr. Marko Bitenc
Predstavnikdr. Marko Bitenc

O podjetju

V Kirurgiji Bitenc d.o.o. izvajajo ambulantno specialistiko, ambulantno diagnostiko in operacije na področju kirurgije prsnega koša, kirurgije trebušnih organov, ortopedske kirurgije, nevrokirurgije, žilne kirurgije, plastične in estetske kirurgije. Leta 2007 so v prostorih Klinike Golnik odprli tehnološko najsodobneje opremljeno operacijsko dvorano v Sloveniji. Odprta je bila z namenom, da bi bolnikom, ki potrebujejo zahtevne operacijske posege, omogočili najsodobnejše in najzahtevnejše storitve na področju torakalne kirurgije. Sodelujejo z vrhunsko usposobljenimi, izkušenimi in priznanimi kirurgi za vsako področje posebej.

Specializacije

Pametna specializacija:

Zdravstvo

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.