KIRURGIJA BITENC D.O.O.

KIRURGIJA BITENC D.O.O.

dr. Marko Bitenc
Predstavnikdr. Marko Bitenc

O podjetju

V Kirurgiji Bitenc d.o.o. izvajajo ambulantno specialistiko, ambulantno diagnostiko in operacije na področju kirurgije prsnega koša, kirurgije trebušnih organov, ortopedske kirurgije, nevrokirurgije, žilne kirurgije, plastične in estetske kirurgije. Leta 2007 so v prostorih Klinike Golnik odprli tehnološko najsodobneje opremljeno operacijsko dvorano v Sloveniji. Odprta je bila z namenom, da bi bolnikom, ki potrebujejo zahtevne operacijske posege, omogočili najsodobnejše in najzahtevnejše storitve na področju torakalne kirurgije. Sodelujejo z vrhunsko usposobljenimi, izkušenimi in priznanimi kirurgi za vsako področje posebej.

Specializacije

Pametna specializacija:

Zdravstvo

Drugi odlični podjetniki SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.