KF FINANCE D.O.O.

KF FINANCE D.O.O.

Matjaž Filipič, Bojan Kunovar
PredstavnikMatjaž Filipič, Bojan Kunovar

O podjetju

Družba KF Finance d.o.o. je bila ustanovljena leta 2009. V tem času so se razvili v eno največjih svetovalnih podjetij v regiji bivše Jugoslavije. V okviru skupine KF Finance deluje več podjetij, ki so aktivna na področju finančnega svetovanja (KF Finance), izterjave (Pro Kolekt), upravljanja slabih posojil (AK Servicing), računovodstva (Registrator) in upravljanja alternativnih investicijskih skladov (Alfi). V skupini je zaposlenih preko 120 strokovnjakov s področja financ, nepremičnin, prava, davkov in računovodstva. Družba KF Finance d.o.o. je tudi dobitnik priznanja »The best boutique investment bank in CEE region for 2017«, ki jo podeljuje revija Global Finance.  

Specializacije

Pametna specializacija:

Finančno svetovanje

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.