KAMP ZLATOROG D.O.O.

KAMP ZLATOROG D.O.O.

Aco Trampuž
PredstavnikAco Trampuž

O podjetju

Podjetje Kamp Zlatorog d.o.o. ima v lasti Kamp Zlatorog v Bohinju, upravlja pa tudi nekaj drugih nastanitvenih zmogljivosti. Avtokamp Zlatorog Bohinj leži v večinski senci dreves ob vasici Ukanc na obali Bohinjskega jezera. Ker je lociran v Triglavskem narodnem parku nudi vse potrebno za prijetno in mirno bivanje v sožitju z naravo in za številne aktivnosti.  Gostom je na voljo naravno kopališče, Bohinjsko jezero, skupaj z reko Savo Bohinjko pa sta priljubljena med ribiči, kajakaši in kanuisti. Kamp pa je predvsem odlično izhodišče za obisk naravnih znamenitosti – slapa Savica, korit Mostnice, bližnjih vrhov, doline sedmerih Triglavskih jezer in naše najvišje gore Triglava (2864 mnv). Kamp je velik približno 5 ha in je razdeljen na tri cone. Kapaciteta je 750 oseb, v kampu pa so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki.

Specializacije

Pametna specializacija:

Storitve, Turistične atrakcije

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.