KAMEN JERIČ, JOŽEF JERIČ S.P.

KAMEN JERIČ, JOŽEF JERIČ S.P.

Jožef Jerič
PredstavnikJožef Jerič

O podjetju

Podjetje Kamen Jerič, Jožef Jerič s.p. ima več kot 40 letno tradicijo v obdelavi naravnega kamna in prav izkušnje so jih skozi leta bogatile. Podjetje od ustanovitve naprej uspešno raste in v skladu s tržnimi potrebami izpopolnjuje tako svoj proizvodni program kot tudi tehnologijo. Njihove izdelke krasi kvalitetna izdelava, visok čut za estetiko, unikatna idejna zasnova pri čemer se uporablja najsodobnejša računalniško vodena strojna oprema. S prepletanjem tradicionalne in najmodernejše tehnologije so strankam zagotovili odlično razmerje cen in kvalitete. Poznani so po celi Sloveniji in segamo tudi onkraj slovenskih meja. Njihova proizvodnja obsega celotno predelavo naravnega kamna – od surovine do končnega izdelka.

Specializacije

Pametna specializacija:

Oprema in izdelki

Obstoječi trgi:

Avstrija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.