K8, Upravljavska družba D.O.O.

K8, Upravljavska družba D.O.O.

Sebastjan Česnik
PredstavnikSebastjan Česnik

O podjetju

K8, Upravljavska družba d.o.o. je slovensko podjetje, ki je skozi vrsto let vzpostavilo daljše sodelovanje z javnim sektorjem na področju programske opreme, izobraževanja in vzdrževanja. Za potrebe poslovanja so se povezali s podjetji, ki skrbijo za razvoj spletnih aplikacij, oblikovanja le teh in izdelave uporabniške izkušnje. Visokotehnološka podjetja so njihovi stalni partnerji, saj so vodilni na področju razvoja in uvajanja novih storitev. Sodelujejo v pilotskih projektih bank, ki se odločajo za uvedbo novih storitev predvsem na področjih, ki se nanašajo na elektronsko poslovanje.  Za potrebe elektronizacije procesov več let sodelujejo s podjetji, ki skrbijo za elektronske hrambe in protokole elektronske izmenjave dokumentov. Njihovi partnerji so tudi družbe, ki se ukvarjajo z analizami finančnih podatkov in obdelavo le-teh, začeli pa so sodelovati tudi pri njihovih pilotskih projektih.

Specializacije

Pametna specializacija:

Usposabljanje in zaposlovanje

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.