JEZERŠEK GOSTINSTVO D.O.O.

JEZERŠEK GOSTINSTVO D.O.O.

Martin Jezeršek
PredstavnikMartin Jezeršek

O podjetju

Jezeršek gostinstvo d.o.o. je družinsko podjetje z več kot 35-letno tradicijo in izkušnjami na področju gostinstva in organiziranja pogostitev na raznovrstnih dogodkih, tako poslovnih kot zasebnih. Letno organizirajo približno 2.500 dogodkov. Vrhunske catering storitve izvajajo po vsej Evropi, od konca leta 2013 pa so s stalnim predstavništvom prisotni tudi na Hrvaškem tržišču. V lasti imajo dve gostinski enoti: Dvor Jezeršek, butični hotel z gostilno, restavracijo in kongresnimi dvoranami, ki leži na idilični lokaciji v objemu kamniško-Savinjskih Alp, od leta 2015 pa upravlja tudiRestavracijo Blejski grad, ki se ponaša z najlepših razgledom na otroček sredi jezera. V prelepi grajski okolici Blejskega gradu se poleg restavracije nahaja tudi Grajska kavarna in Grajski čebelnjak, butična trgovina z medenimi izdelki in spominki iz Slovenije. Hiša kulinarike Jezeršek, ki je gostoljubno sprejemala goste vse od leta 1996, je leta 2017 zaprla svoja vrata za širšo javnost in postala večnamenski objekt, ki sedaj služi kot jedro za vse ostale dejavnosti, kjer se nahaja tudi sedež podjetja. Vizija podjetja Jezeršek gostinstvo je ostati vodilno podjetje na področju cateringa in gostinske dejavnosti na slovenskem tržišču, postati vodilno podjetje v jugovzhodni Evropi in se uvrstiti med 10 najboljših organizatorjev in ponudnikov cateringa v Evropski uniji. Jezeršek gostinstvo – zanesljiv in fleksibilen partner, ki zagotavlja inovativne in kreativne kulinarične rešitve po meri posameznika.

Specializacije

Pametna specializacija:

Storitve

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.