IZOTERM PLAMA d.o.o.

IZOTERM PLAMA d.o.o.

Goran Petek
PredstavnikGoran Petek

O podjetju

Podjetje Izoterm Plama d.o.o. je nastalo leta 1991 z oddelitvijo od podjetja Plama Podgrad in se še danes nahaja na isti lokaciji. Začetki samega podjetja Plama segajo v leto 1955, ko so začeli s predelavo plastike, predvsem PVC posod. S pričetkom proizvodnje poliuretanske mehke pene se je postavilo osnove za proizvodnjo termoizolacijskih materialov, kasneje pa so v letu 1967 tržišču ponudili izdelke trde poliuretanske pene za področje hladilništva. Iz tega programa se je nato razvilo podjetje Izoterm Plama. Uvršča se med tehnološko najbolje opremljena podjetja na področju PE pene v Evropi, kar zagotavlja visoko kakovost izdelkov, optimalno fleksibilnost proizvodnje in zadovoljstvo kupcev. Strategija podjetja je usmerjena v krepitev in širitev poslovanja podjetja na tržiščih predvsem V in S Evrope ter povečanje prodaje na Z tržišču.

Specializacije

Pametna specializacija:

Plastični in gumeni, Oprema in izdelki

Obstoječi trgi:

Albanija, Bosna in Hercegovina, Francija, Hrvaška, Severna Makedonija, Nemčija, Slovaška, Avstrija, Bolgarija, Češka republika, Italija, Kosovo, Madžarska, Poljska, Romunija, Španija, Švica, Srbija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.