INTRA LIGHTING D.O.O.

INTRA LIGHTING D.O.O.

Marino Furlan
PredstavnikMarino Furlan

O podjetju

Intra lighting d.o.o. je vodilni ponudnik arhitekturnih svetil in celovitih svetlobnih rešitev v jugovzhodni Evropi. Več kot 27 let izkušenj in globalna prisotnost podjetju omogočata zagotavljanje rešitev za različne arhitekturne koncepte in tipologije prostorov. Družba z več kot 100 zaposlenimi ima predstavništva v Srbiji, Hrvaški ter Nizozemski.

Specializacije

Pametna specializacija:

Oprema in izdelki, Svetila

Svetovne reference:

Ares, Axolight, C Luce, Fabbian, I-Led, Leds C4, Leucos, Linea Light, Traddel, Vibia

Obstoječi trgi:

Ruska federacija, ZDA, Bosna in Hercegovina, Francija, Hrvaška, Nemčija, Slovaška, Avstralija, Avstrija, Češka republika, Ciper, Črna gora, Danska, Estonija, Italija, Izrael, Kosovo, Latvija, Madžarska, Nizozemska, Poljska, Španija, Švedska, Velika Britanija, ZAE, Litva, Portugalska, Srbija, Irska, Jordanija, Kuvajt, Norveška, Ukrajina

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.