INTERBLOCK D.D.

INTERBLOCK D.D.

Joc Pečečnik
PredstavnikJoc Pečečnik

O podjetju

V šestindvajsetih letih delovanja je družba Interblock d.d. postala mednarodno priznana blagovna znamka, poznana po podjetniški smelosti, znanju in inovativnosti. Z edinstveno zgodbo o uspehu (v igralniški industriji) družba Interblock karizmatično širi svoj vpliv v širšem družbenem okolju doma in v tujini. Podjetje je v neprestanem razvoju in rasti, medtem ko se v njenem osrčju krepijo vrednote kot so lojalnost, samostojnost, ljubezen do dela in vseživljenjsko izobraževanje. Poslanstvo podjetja Interblock d.d. je razvijanje igralnih naprav najvišjega kakovostnega razreda in privlačnega videza  ter postati ključni partner družbam, katerih dejavnost je povezana z posebnimi igrami na srečo, v vseh svetovnih igralniških jurisdikcijah. Vizija Interblocka je ostati eden izmed vodilnih nosilcev razvoja in prodaje elektromehanskih in video igralnih naprav, luksuznega razreda in konkurenčni proizvajalec igralnih naprav. Poslanstvo skupine Interblock je razvijanje igralnih naprav najvišjega kakovostnega razreda in privlačnega videza ter postati ključni partner družbam, katerih dejavnost je povezana s posebnimi igrami na srečo, v vseh svetovnih igralniških jurisdikcijah. Vizija Interblocka je ostati eden izmed vodilnih nosilcev razvoja in prodaje elektromehanskih in video igralnih naprav, luksuznega razreda in konkurenčni proizvajalec igralnih naprav. Interblock je prejemnik mnogih nagrad, tako v domačem, kot tudi mednarodnem okolju, izpostavili pa bi jih samo nekaj: Zlata Gazela (2007), Priznanje GZS za inovacijo leta (2008), Top 20 Most Innovative Gaming Technology Products Awards (2012), GCB 3rd Best Table Game Product or Innovation 2014 (2014), EGE Expo Award 2016  za Most Diverse Multiplayer Electronic Table Portfolio (2016).

Specializacije

Pametna specializacija:

Zabavna industrija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.