INPRO D.O.O. Novo mesto

INPRO D.O.O. Novo mesto

Boris Lavrič
PredstavnikBoris Lavrič

O podjetju

Podjetje INPRO D.O.O. Novo mesto  je ponudnik konkurenčnih storitev s področja vsestranske obdelave zraka, izposoje in montaže šotorov ter industrijskih objektov, projektiranje in izvajanje vseh vrst strojnih inštalacij, zastopstev priznanih blagovnih znamk in vseh podpornih poslovnih področij. Pri ponudbi obdelave zraka omogočamo tudi najeme klimatizacijskih, prezračevalnih in ogrevalnih sistemov, pod blagovno znamko KlimaRent. Na vseh področjih poslovanja stremimo k odličnosti, kar med drugim potrjujeta certifikata kakovosti ISO 9001:2015 in ISO 14001:2015. Smo uradni zastopnik in distributer za vrhunske znamke klimatskih naprav, IR panelov, grelnikov zraka in ostalih naprav klimatizacijske tehnike iz različnih področij. V ponudbi imamo blagovne znamke Inventor, Portacool, Vitalheizung, Biemmedue, Prihoda, Tangra… Naše naprave so namenjene končnim kupcem za opremo doma, za pisarniške prostore, kot tudi za večje industrijske objekte. S predstavništvi smo prisotni na Madžarskem, Hrvaškem, Srbiji ter Bosni in Hercegovini. Vedno bolj se uveljavljamo tudi na tržiščih Italije, Avstrije, Nemčije ter drugih evropskih državah.

Specializacije

Pametna specializacija:

Oprema in izdelki, Hladilni in ogrevalni sistemi

Obstoječi trgi:

Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Avstralija, Italija, Madžarska, Srbija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.