INNOVATIF D.O.O.

INNOVATIF D.O.O.

Jože Šulman
PredstavnikJože Šulman

O podjetju

Innovatif d.o.o. je vodilno slovensko podjetje na področju razvoja digitalnih poslovnih platform, z dolgoletnimi izkušnjami pri oblikovanju strategij in tehničnih rešitev za optimalno uporabniško izkušnjo. Ne glede na vsebino projekta so cilj Innovatifa vedno konkretni rezultati za njihove stranke. Zaradi svoje strokovnosti, predanosti in dokazane uspešnosti so vzpostavili dolgoročna partnerstva z mnogimi slovenskimi in mednarodnimi podjetji, pa tudi ustanovami javnega sektorja. Njihovo osrednjo dejavnost, ki jo nenehno prilagajajo trenutno dokazano najučinkovitejšim trendom v digitalnem komuniciranju, predstavlja razvoj digitalnih poslovnih platform, oblikovanje optimalnih strategij spletne prisotnosti in izdelava privlačnih spletnih strani in aplikacij.

Specializacije

Pametna specializacija:

Digitalni marketing, Komunikacijske in oblikovalske rešitve

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.