INEA D.O.O.

INEA D.O.O.

Peter Kosin
PredstavnikPeter Kosin

O podjetju

Podjetje Inea d.o.o. je februarja 1987 ustanovil Institut Jožef Stefan (IJS). Inea je bila ustanovljena z namenom, da bi trajno delovala kot partner Instituta na področju vodenja industrijskih procesov in industrijske energetike. Od junija 1991 je podjetje v zasebni lasti. Sedanji program delovanja podjetja bistveno presega prvotne specifikacije. Obseg poslovanja se hitro povečuje in Inea je sedaj vodilno podjetje v Sloveniji na področju industrijske avtomatizacije, računalniškega vodenja procesov in proizvodne informatike. Ima tudi vodilno pozicijo na področju industrijske energetike.

Specializacije

Pametna specializacija:

Energija, Napredne programske in informacijske rešitve

Obstoječi trgi:

Ruska federacija, ZDA, Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Severna Makedonija, Nemčija, Velika Britanija, Srbija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.