IMP PUMPS D.O.O.

IMP PUMPS D.O.O.

Damir Popovič
PredstavnikDamir Popovič

O podjetju

IMP PUMPS d.o.o. je slovenski proizvajalec črpalk in črpalnih sistemov lociran v IOC Komenda. Podjetje načrtuje, razvija, proizvaja, distribuira in vzdržuje črpalke ter črpalne sisteme. Je eden redkih evropskih proizvajalcev, ki so v zadnjih letih razvili in začeli uvajati novo generacijo elektronsko krmiljenih črpalk z mokro-tekočimi rotorji. To uvršča IMP PUMPS med evropsko tehnološko elito. Več kot 90% proizvodnje se proda v več kot 60 držav po vsem svetu.

Specializacije

Pametna specializacija:

Hladilni in ogrevalni sistemi

Obstoječi trgi:

Ruska federacija, ZDA, Bosna in Hercegovina, Francija, Hrvaška, Severna Makedonija, Nemčija, Slovaška, Avstrija, Belgija, Bolgarija, Češka republika, Ciper, Črna gora, Danska, Egipt, Estonija, Finska, Grčija, Hongkong, Italija, Izrael, Kazahstan, Kosovo, Latvija, Libanon, Madžarska, Poljska, Romunija, Španija, Švedska, Velika Britanija, ZAE, Portugalska, Srbija, Irska, Jordanija, Kuvajt, Norveška, Ukrajina, Čile, Iran, Kitajska, Alžirija, Belorusija, Moldavija, Islandija, Mongolija, Tadžikistan, Uzbekistan

Želeni trgi:

Avstralija, Južna Amerika, Brazilija, Mehika

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.