IKOR d.o.o.

IKOR d.o.o.

Artur Ražman
PredstavnikArtur Ražman

O podjetju

Gospodarska družba IKOR d.o.o. je majhno proizvodno in trgovsko podjetje z lastno razvojno službo, orodjarno, proizvodnjo plastičnih izdelkov, komercialno službo in službo kakovosti. Začetki podjetja segajo v leto 1991. Družinsko podjetje od preloma tisočletja dalje vodi Artur Ražman. Podjetje danes deluje v petih segmentih: avtomobilska industrija, medicinska oprema, modeli vlakcev in lokomotiv, noži s segmentnimi rezili ter trgovina z gradbenim orodjem. Podjetje ima tudi lasten izdelek – nož s segmentnimi rezili (tako imenovani olfa nož). Prisotno je na avstrijskem, italijanskem, nemškem in domačem slovenskem tržišču. Podjetje je certificirano po ISO 9001:2015 in IATF 16949. Gibalo razvoja podjetja je nenehno prilagajanje zahtevam trga, inovativnost, avtomatizacija, digitalizacija procesov in vključevanje vseh zaposlenih v proces stalnih izboljšav. Tako dosegajo boljšo konkurenčnost na trgu. 

Specializacije

Pametna specializacija:

Razvoj in proizvodnja izdelkov, Zabavna industrija, Orodja

Svetovne reference:

Apex, Come, Komelon, Montolit, Sigma, Sit, Vola, Workdiamond

Obstoječi trgi:

Nemčija, Avstrija, Češka republika, Italija, Švedska

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.