ID SHOP D.O.O.

ID SHOP D.O.O.

Matjaž Ajdnik
PredstavnikMatjaž Ajdnik

O podjetju

ID Shop, d.o.o. že od leta 2002 ponuja rešitve na področju identifikacije in varnosti s katerimi želijo strankam zagotoviti popoln nadzor nad tem, kdo vstopa v njihove prostore. Gre za rešitve v obliki zaščitenih in patentiranih mehanskih sistemov zaklepanja (sistemi centralnega, lastnega, generalnega ključa ipd.), ki predstavljajo osnovni nivo varnosti in so osnova za učinkovito kontrolo pristopa.  Naknadno lahko mehanski sistem kadarkoli nadgradijo z mehatronskimi komponentami (elektronska kljuka, digitalni cilinder,…) in tako povečajo varnost, sledljivost, pregled nad vstopi v prostor in mnogo več. V ID Shop strankam svetujejo, načrtujejo, izdelajo, vgradijo in vzdržujejo sistem, ki je prilagojen in optimiziran izključno potrebam njihovih strank.

Specializacije

Pametna specializacija:

Gradnja, Oprema in izdelki, Varovanje, IT oprema

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.