HYPEX D.O.O.

HYPEX D.O.O.

Peter Grilc
PredstavnikPeter Grilc

O podjetju

Hypex, d.o.o. je proizvodno-trgovsko podjetje, ki deluje na področju industrijske avtomatizacije in že od vsega začetka poslovanja iz leta 1990 konstantno beleži svojo rast. Razvijajo in proizvajajo kartezične robote pod lastno blagovno znamko UNIMOTION ter izvažajo v več kot 34 držav. Imajo svojo podružnico v Nemčiji, širitev načrtujejo tudi na ameriški trg.

Specializacije

Pametna specializacija:

Kovinski, Stroji, Podporna industrijska oprema

Obstoječi trgi:

Ruska federacija, Bosna in Hercegovina, Francija, Hrvaška, Severna Makedonija, Nemčija, Slovaška, Avstrija, Belgija, Češka republika, Italija, Izrael, Južna Koreja, Malezija, Nizozemska, Poljska, Singapur, Španija, Švedska, Turčija, Srbija, Irska, Indija, Ekvador

Želeni trgi:

Južna Amerika, Severna Amerika, Severna Evropa, Vzhodna Evropa, JV Azija, Vzhodna Azija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.