HYLA D.O.O.

HYLA D.O.O.

Janez Pogačar
PredstavnikJanez Pogačar

O podjetju

HYLA d.o.o. je slovensko podjetje, ustanovljeno leta 1990. Danes uspešno deluje v več kot 70 državah celega sveta, v katerih je prisotno več kot 6000 prodajnih zastopnikov. Na sedežu podjetja Hyla, v Črnučah skrbijo za proizvodnjo in razvoj sistema HYLA, priključkov in rezervnih delov. Cilj podjetja je že od vsega začetka ustvariti najboljše za svoje kupce po celem svetu, to uspešno dosegajo s stalnimi inovacijami, raziskavami trga in razvojem. HYLA združuje v prihodnost usmerjeno tehnologijo, vrhunsko kvaliteto, prijaznost do okolja in varnost pri uporabi izdelka. Njihov izdelek – HYLA sistem za čiščenje zraka in prostorov – deluje na edinstvenem principu vodnega filtra s centrifugalnim separatorjem in za delovanje ne potrebuje dodatnih filtrov.

Specializacije

Pametna specializacija:

Oprema in izdelki

Obstoječi trgi:

Ruska federacija, ZDA, Bosna in Hercegovina, Francija, Hrvaška, Nemčija, Slovaška, Avstralija, Avstrija, Brazilija, Češka republika, Finska, Grčija, Hongkong, Južna Koreja, Kazahstan, Kosovo, Latvija, Luksemburg, Madžarska, Malezija, Nizozemska, Poljska, Singapur, Španija, Švedska, Švica, Tajska, Turčija, Velika Britanija, ZAE, Litva, Srbija, Ukrajina, Čile, Mehika, Peru, Filipini, Indonezija, Kolumbija, Kostarika, Ekvador, Gvatemala, Honduras, Nikaragva, Panama, Paragvaj

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.