HN CONSULTING d.o.o.

HN CONSULTING d.o.o.

Helena Naveršnik
PredstavnikHelena Naveršnik

O podjetju

Podjetje HN CONSULTING D.O.O. je nosilec franšize za blagovno znamko Atelier Rebul za Slovenijo in Hrvaško, z ambicijami in potencialom širitve tudi na avstrijski in italijanski trg. Atelier Rebul velja za mednarodno priznano blagovno znamko s 127 letno tradicijo, ki se je v Sloveniji uveljavila na področju dišav in naravne kozmetike. Blagovna znamka se lahko ponaša s 100 % naravnimi dišavami, je okolju prijazna in ni testirana na živalih. Vedno bolj pa usmerja pozornost tudi k ekološkem vidiku, zato se osredotoča predvsem na reciklirano embalažo in možnost ponovnega polnenja. Široka ponudba izdelkov Atelier Rebul poleg vrhunsko dodelanih poslovnih daril zajema dišave za prostor, dišave za telo, kolonjske vode ter negovalne linije izdelkov za roke in telo.

Specializacije

Obstoječi trgi:

Hrvaška, Slovenija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.