HERMI D.O.O.

HERMI D.O.O.

Miran Rauter
PredstavnikMiran Rauter

O podjetju

V podjetju Hermi d.o.o. razvijajo in upravljajo štiri proizvodne programe: programa strelovodov in prenapetostne zaščite, program kabelskih nosilcev in program konstrukcijskih sistemov. Z nenehnim razvojem izpopolnjujejo svojo ponudbo in zagotavljajo vrhunske celostne rešitve za področja gospodarstva, gradbeništva, elektro industrije, telekomunikacij in ostala področija. Lastno znanje in inovativnost jim zagotavljata mesto med najboljšimi, saj lahko njihovim strankam zagotovijo kakovostne in napredne rešitve, ki jih z visoko zmogljivo proizvodnjo dobavijo zanesljivo in hitro. Poslujejo po najvišjih etičnih standardih, zato uporabljajo samo kakovostne in trajne material, ki so okolju neškodljivi. Vlagajo v strokovnost in širjenje kompetenc njihovih zaposlenih ter skrbijo za zdravo, prijazno in spodbudno delovno okolje.  Njihov slogan je: »S strokovnostjo dosegamo pričakovanja. Z inovativnostjo jih presegamo.« Želijo postati najbolj prepoznaven ponudnik notranje in zunanje zaščite pred udarom strele na področju JV Evrope, s širjenjem v Avstrijo in ostale države EU pa povečati prisotnost drugje po Evropi in svetu. Poleg matičnega podjetja v Sloveniji imajo lastna podjetja in zaposlene na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji, Romuniji, v Avstriji, prisotni so tudi na Madžarskem, vseh državah bivše Jugoslavije, Savdski Arabiji in Katarju.  

Specializacije

Pametna specializacija:

Elektro

Svetovne reference:

Gorenje, Lek, Fraport, Krka

Obstoječi trgi:

Ruska federacija, Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Avstrija, Bolgarija, Črna gora, Kosovo, Madžarska, Romunija, Srbija, Savdska Arabija, Afganistan

Želeni trgi:

Vzhodna Evropa, Poljska, Ukrajina, EU, Južna Evropa

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.