HERMI D.O.O.

HERMI D.O.O.

Miran Rauter
PredstavnikMiran Rauter

O podjetju

Hermi je inovativno slovensko podjetje z več kot 35-letno tradicijo. Izdelki Hermi so primerni za individualno in komercialno rabo, odlikuje jih izredna raznovrstnost uporabe na in v stanovanjskih, javnih, komercialnih in industrijskih poslopjih. Proizvodni programi obsegajo 4 segmente: strelovodno in prenapetostno zaščito, kabelske police in lestve ter nosilne konstrukcije za sončne elektrarne. Poslovne aktivnosti Hermi vodi iz sedeža podjetja v Celju, za krepitev mednarodne prisotnosti ima hčerinska podjetja v Avstriji, Srbiji, Bosni in Hercegovini ter na Hrvaškem.

Specializacije

Pametna specializacija:

Elektro, Podporna industrijska oprema, IT oprema, Elektronika

Svetovne reference:

Gorenje, Lek, Ikea, Fraport, Lidl, Krka, Aleja, TEŠ, TAB Žerjav, Don Boskov center, Park vojaške zgodovine Pivka, Splošna bolnišnica Slovenj Gradec, Boxmark Leather, Carthago, Geberit, Qlandija (NM, MB), Kronoterm, Anton Paar, Holter, Pflegeheim Erika Horn, HYGIENICUM GmbH, Greencity, BÖHLER Aerospace, Crnac in Popovac Biogas Power Plant, Hotel Amarin, Hotel Park, Adriatic Croatia International Club Marina, Orehovec, Alca, Westgate Tower, Letališče Dubrovnik in Split, Cromaris, Gumiimpex

Obstoječi trgi:

Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Avstrija, Bolgarija, Črna gora, Kosovo, Madžarska, Romunija, Srbija, Savdska Arabija, Afganistan

Želeni trgi:

Nemčija, Vzhodna Evropa, Poljska, Ukrajina, EU, Južna Evropa

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.