HC CENTER d.o.o.

HC CENTER d.o.o.

Aleksej Kranjec
PredstavnikAleksej Kranjec

O podjetju

Podjetje HC Center d. o. o. od leta 2001 deluje na področju IT sistemske integracije. Osrednja dejavnost podjetja so infrastrukturne, omrežne in varnostne rešitve, konkurenčna prednost pa predstavljajo prilagodljive rešitve v oblaku pod blagovno znamko HC Cloud, ki je postavljen na vrhunski infrastrukturi v dveh geografsko ločenih podatkovnih centrih. Vse storitve izvajajo skladno z ISO 27001 ter ISO 9001 standardoma. V podjetju HC Center d.o.o. sledijo trendom in spremembam v načinu poslovanja, zato digitalizaciji podjetij posvečajo še posebno pozornost. S partnerjem Canon Therefore so tako poskrbeli za digitalizacijo svojega podjetja in nato pripomogli k uspešni digitalni transformaciji več znanih in uspešnih podjetij.

Specializacije

Pametna specializacija:

IT oprema, IT varnost, IT rešitve in storitve, Digitalizacija in avtomatizacija procesov, IT Rešitve v oblaku, Paas, SaaSm Iaas

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.