GUBANC D.O.O.

GUBANC D.O.O.

Zoran Gubanc
PredstavnikZoran Gubanc

O podjetju

Podjetje GUBANC D.O.O. je dolgoleten in zanesljiv ponudnik storitev v procesu razvoja izdelka, razvoja orodij, izdelave orodij in brizganja plastičnih izdelkov ter razreza netkanih tekstilij. Začetki brizganja plastike podjetja segajo v leto 1965, ko je Janez Homar v Mengšu ustanovil obrt za izdelovanje izdelkov iz plastičnih mas in umetnih smol, ki se je večinoma osredotočala na proizvodnjo pogrebne in pokopališke opreme. S smernicami in z zahtevami standarda kakovosti ISO 9001:2015 uresničujejo dobro poslovno prakso in skrbijo za storitve, ki izpolnjujejo vse zahteve kakovosti. Zagotavljajo kakovostne storitve, hitro odzivnost in visoko stopnjo fleksibilnosti. Z znanjem in strokovnostjo svetujejo in pomagajo pri iskanju najboljših rešitev.

Specializacije

Pametna specializacija:

Razvoj in proizvodnja izdelkov, Plastični in gumeni, Oprema in izdelki

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.