GMT d.o.o.

GMT d.o.o.

Tomaž Gider
PredstavnikTomaž Gider

O podjetju

GMT je vodilna slovenska družba na področju uvoza, prodaje in distribucije nadomestnih in dodatnih avtodelov za osebna in lahka tovorna vozila, hkrati pa je s svojimi hčerinskimi družbami tudi uradni zastopnik in distributer maziv znamke Castrol, BP in Aral za Slovenijo, območje nekdanje Jugoslavije ter Bolgarijo. V Sloveniji in v tujini so lastniki družb SEC LUBES Ljubljana, SEC LUBES Beograd, Castrol Hrvaška in  SEC LUBES Bolgarija.

Specializacije

Pametna specializacija:

Gradnja, Logistika

Obstoječi trgi:

Albanija, Bosna in Hercegovina, Severna Makedonija, Slovaška, Avstrija, Češka republika, Črna gora, Grčija, Kosovo, Madžarska, Poljska, Romunija, Srbija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.