GIC GRADNJE d.o.o.

GIC GRADNJE d.o.o.

Rok Cajzek
PredstavnikRok Cajzek

O podjetju

GIC GRADNJE d.o.o. je družinsko gradbeno podjetje, s 30. letno tradicijo izvajanja najzahtevnejših gradenj po celotni Sloveniji in Hrvaški.  S predanim timom sodelavcev izvajajo visokokakovostne storitve gradenj, investitorskega inženiringa ter proizvodnje gradbenih materialov. Spadajo med inovativne in sodobne gradbene družbe, z napredno tehnologijo in celovitimi storitvami. Odlikuje jih izvedbena učinkovitost in bogato število zgrajenih referenc za številne naročnike. Izvajajo poslovne in upravne stavbe, proizvodne obrate in skladišča, hotele in bazenske komplekse, obnavljajo in rekonstruirajo objekte kulturnega pomena ter predvsem izvajajo specialne gradbene projekte visoke-gradnje. Skupino GIC sestavlja več kapitalsko povezanih družb, ki konsolidirano ustvarijo več kot 60 milijonov evrov letnih prihodkov.

Specializacije

Pametna specializacija:

Gradnja

Obstoječi trgi:

Hrvaška

Želeni trgi:

Avstrija, JV Evropa, Vzhodna Evropa

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.