GENIS D.O.O.

GENIS D.O.O.

Janko Štefančič
PredstavnikJanko Štefančič

O podjetju

Podjetje Genis, d. o. o. je neodvisno svetovalno podjetje na področju graditve in prenovitve informacijskih sistemov. Pri svojem delu ves čas zasleduje zadnje smernice informacijske tehnologije in veliko vlaga v razvoj ter izobraževanje. Podjetje z več kot 30 zaposlenimi je na trgu že dobrih 25 let. Genis svojim partnerjem zagotavlja vrhunske storitve in informacijske rešitve za podporo pri optimizaciji poslovanja ter uvajanju novih poslovnih in vodstvenih modelov. Danes je podjetje vodilni razvijalec kritičnih poslovnih aplikacij po naročilu in celovitih dokumentnih informacijskih sistemov s podporo delovnim postopkom za izboljšanje poslovanja v zasebnih in javnih organizacijah na področju proizvodnje, trgovine, distribucije, založništva, zdravstva, financ, naložb, javnih storitev in državne uprave. Genis z inovativnimi rešitvami na osnovi interoperabilnih povezovalnih pristopov SOA, sodobnih delovnih mest ter storitev programske opreme velikim in srednjim podjetjem ter javnim upravam omogoča preskok pri zniževanju stroškov poslovanja ter izboljšanju produktivnosti, kakovosti in dodani vrednosti.

Specializacije

Pametna specializacija:

Napredne programske in informacijske rešitve

Svetovne reference:

IBM, Oracle

Želeni trgi:

JV Evropa, Vzhodna Evropa, EU

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.