FRAGMAT TIM D.O.O.

FRAGMAT TIM D.O.O.

Franc Žgajnar
PredstavnikFranc Žgajnar

O podjetju

Družba FRAGMAT TIM d.o.o. je z neprestanim iskanjem novih idej, oblikovanjem izdelkov in njihovim trženjem, razvojno usmerjeno podjetje, ki z usklajenim delovanjem vseh enot in posameznikov v podjetju proizvaja izdelke za izolacijo objektov od temeljev do strehe. Kakovost in zanesljivost sta lastnosti, s katerimi želimo zadovoljiti pričakovanja kupcev in ostalih poslovnih partnerjev. Naša vizija je ostati vodilni ponudnik širokega proizvodnega programa termoizolacij, hidroizolacij, ploskovnega ogrevanja in embalaže na slovenskem trgu za ciljne skupine trgovcev, gradbincev, zaključnih del v gradbeništvu (hidroizolaterji, krovci, fasaderji, izvajalci tlakov, strojni instalaterji) in industrije ter pomemben proizvajalec na trgih osrednje in JV Evrope.

Specializacije

Pametna specializacija:

Gradnja

Svetovne reference:

Tubotec

Obstoječi trgi:

Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Severna Makedonija, Slovaška, Bolgarija, Ciper, Črna gora, Danska, Izrael, Romunija, Velika Britanija, Srbija, Irska, Maroko

Želeni trgi:

Avstrija, Nemčija, Češka republika, Francija, Italija, Madžarska, Poljska, Švica

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.