FAVN d.o.o.

FAVN d.o.o.

Mihael Kovač
PredstavnikMihael Kovač

O podjetju

Podjetje FAVN d.o.o. je družinsko podjetje z več kot 35-letno tradicijo. Ukvarja s proizvodnjo in prodajo lastnih kozmetičnih izdelkov, vsem izdelkom je skupno, da so iz naravnih sestavin. Blagovno znamko Favn predstavljajo tradicionalni izdelki za nego kože telesa, masaže, raztopine. V liniji Eteris so eterična olja, hladno stiskana olja, izdelki za aromaterapijo, osvežilci prostora. Linija Alpha CBD pa je dermatološka kozmetična linija za nego kože z različnimi težavami. Pomemben segment predstavlja razvoj in izdelava kozmetičnih izdelkov za zunanje naročnike in njihove blagovne znamke. Svojim poslovnim strankam nudijo podporo skozi celoten proces: vse od svetovanja, razvoja, testiranja, izdelovanja, polnjenja izdelkov do izdelave dokumentacije, ki jo kozmetični izdelek potrebuje za vstop na slovenski in evropski trg.

Specializacije

Pametna specializacija:

Zdrava hrana

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.