EXTRA LUX d.o.o., Ljubljana

EXTRA LUX d.o.o., Ljubljana

Gregor Bogataj
PredstavnikGregor Bogataj

O podjetju

Podjetje EXTRA LUX d.o.o., Ljubljana  je eno vodilnih podjetij za oskrbo podjetij z blagom, ki ga potrebujejo za nemoteno poslovanje. Zagotavljajo obsežen nabor: pisarniški, toaletni, šolski in gospodinjski program, program tonerjev in tiskalnikov, promocijskih daril itn. Za podporo kvalitetnejše in hitrejše oskrbe kupcev imajo organizirano tudi storitev tiskanja in dotiska predvsem tiskovin, kuvert, brošur, katalogov, etiket, majic in drugega propagandnega blaga. So eden izmed večjih ponudnikov omenjenega na tržnem prostoru v Sloveniji. Njihovo poslanstvo je optimizacija nabave in procesa naročanja za nemoteno poslovanje kupcev, s ciljem celovite oskrbe in optimizacije stroškov ter časa vaših zaposlenih.

Specializacije

Pametna specializacija:

Oskrba z opremo in materialom

Obstoječi trgi:

Hrvaška

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.