EVMA d.o.o.

EVMA d.o.o.

Luka Makuc
PredstavnikLuka Makuc

O podjetju

Že več kot 30 let, družinsko podjetje EVMA d.o.o. uspešno posluje in sodeluje s številnimi slovenskimi in tujimi blagovnimi znamkami ter skrbi za njihovo boljšo opaznost v svetu vizualnih komunikacij. Podjetje je s svojimi izdelki prisotno praktično v vseh Evropskih državah, dobavljajo pa tudi v ZDA in bližnji vzhod. Nudijo celotno vizualno rešitev, od začetne ideje do končnega izdelka z montažo na terenu. Vse se začne pri idejni pripravi celostnih grafičnih rešitev v 2D ali 3D tehniki. Poudarek proizvodnje je na grafični ureditvi notranjosti in zunanjosti trgovin, tisku velikega formata, proizvodnji svetlobnih in 3D napisov ter predelavi pleksi stekla. Z uporabo najsodobnejše tehnologije in z izkušenim kadrom, ki trenutno šteje okrog 30 zaposlenih, želijo to dolgoletno tradicijo, ohranjati še naprej.

Specializacije

Pametna specializacija:

Komunikacijske in oblikovalske rešitve

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.