EVINO d.o.o.

EVINO d.o.o.

Gašper Čarman
PredstavnikGašper Čarman

O podjetju

Začetki segajo v leto 2004, ko je Gašper Čarman ustanovil eVino, kot manjšo spletno vinoteko, kjer je prodajal vina osmih slovenskih vinarjev (Posestvo Burja, Marjan Simčič, Sutor, Movia…). Danes podjetje Evino ponuja več kot 900 etiket 150 različnih vinarjev iz Slovenije in tujine (Francije, Italije, Španije, Portugalske ter Amerike, Avstralije in Nove Zelandije..). So uradni zastopnik najboljših slovenskih kleti ter svetovno uveljavljenih vinskih kleti. Vino hranijo v idealnih pogojih kar 8 metrov pod zemljo, cena Evino v trgovini, pa je enaka kot pri vinarju. Leta 2013 je Gašper trgu predstavil izvrstno in cenovno dostopno serijo lastnih vin-Vina Gašper, ki jo vsako leto nadgrajuje in dopolnjuje z novimi izbranimi vini.

Specializacije

Obstoječi trgi:

Bosna in Hercegovina, Francija, Hrvaška, Nemčija, Avstrija, Belgija, Češka republika, Črna gora, Italija, Nizozemska, Španija, Švica, Velika Britanija, Portugalska, Srbija, Irska

Želeni trgi:

Srednja Amerika, Kitajska

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.