EVENTUS D.O.O.

EVENTUS D.O.O.

Srđan Brkič
PredstavnikSrđan Brkič

O podjetju

Podjetje Eventus, Novo mesto, d.o.o. je trgovsko podjetje, ki se ukvarja z veleprodajo in maloprodajo elektromateriala. Svojo uspešno poslovanje potrjuje s 25 let obstoja na slovenskem tržišču, katerega ne bi bilo brez dobrega kadra, kvalitetnega servisa kupcev in poznavanja ter prilagajanja trenutnim tržnim razmeram. Podjetje gradi na dolgoročnih odnosih tako na prodajni kot na nabavni strani poslovanja. Kljub nenehnim spremembam meril poslovnih partnerjev in tržišča, želi Eventus, Novo mesto, d.o.o. stalno širiti obseg poslovanja s poslovno uspešnimi, tržno usmerjenimi in kakovostno uglednimi podjetij. Svoje poslovne partnerje oskrbuje iz centralnega skladišča v Novem mestu ter iz veleprodajnih enot v Celju, Ljubljani in Mariboru. V Novem mestu ima podjetje poleg veleprodajne tudi maloprodajno enoto.

Specializacije

Pametna specializacija:

Gradnja, Oprema in izdelki

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.