EUROGRAF D.O.O.

EUROGRAF D.O.O.

Mateja Regvart
PredstavnikMateja Regvart

O podjetju

Eurograf d.o.o. je grafično podjetje, ki se že več kot 30 let uspešno uveljavlja na področju tiskanih medijev. V podjetju v sklenjeno celoto združujejo vse ključne člene, potrebne za izvedbo posameznega projekta – grafično oblikovanje, reprografske storitve, offset in digitalni tisk ter končno dodelavo tiskovin. To je hkrati tista prednost, ki jim omogoča kratke dobavne roke, konkurenčne cene in nadzor nad kakovostjo. V okviru lastne založniške dejavnosti v podjetju vsako leto izdajo tudi širok program poslovnih koledarjev in rokovnikov, ki jih po želji personalizirajo in tako številnim naročnikom omogočijo, da svojo zgodbo povedo na edinstven način. Fleksibilnost in inovativnost, stalno izobraževanje zaposlenih, uvajanje sprememb in prilagajanje potrebam kupcev ter tehnološko posodabljanje na vseh nivojih, so smernice, na katerih podjetje gradi svoje razvojne usmeritve.

Specializacije

Pametna specializacija:

Založništvo in tisk

Obstoječi trgi:

Srbija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.