EMPOR D.O.O.

EMPOR D.O.O.

Gregor Vurušič
PredstavnikGregor Vurušič

O podjetju

Začetki družinskega podjetja EMPOR d.o.o. segajo v leto 1990. Od leta 2001 se nahajajo v Ljubljani, kjer v sodobno oblikovanih in prostornih poslovnih prostorih, trgovini in velikem skladišču, na površini 2.500 m2 sedaj 20-članski kolektiv uspešno kljubuje konkurenci in zavzema svoje mesto na področju hladilništva. V tujini sodelujejo z vsemi pomembnimi in hkrati vodilnimi podjetji; zastopajo najbolj kakovostne in odmevne blagovne znamke na področju hladilništva. V letih delovanja so si pridobili certifikat za sistem vodenja kakovosti ISO 9001 ter certifikat za sistem ravnanja z okoljem ISO 14001, ker se zavedamo, da je skrb za okolje vse bolj pomemben dejavnik sodobnega življenja.

Specializacije

Pametna specializacija:

Hladilni in ogrevalni sistemi

Obstoječi trgi:

Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Makedonija, Nemčija, Avstrija, Češka republika, Italija, Madžarska, Švedska, Litva, Srbija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.