ELMONT d.o.o. Krško

ELMONT d.o.o. Krško

Metod Pirc
PredstavnikMetod Pirc

O podjetju

S skoraj 30-letnimi izkušnjami na področju izgradnje, rekonstrukcije, remontov in vzdrževanja na jedrskih elektrarnah in ostalih energetskih objektih so postali prepoznavno ime tako doma kot tudi v tujini.

Storitve podjetja obsegajo vse vrste elektromontažnih del, vzdrževalna dela na NN, SN in VN napravah, diagnostične meritve kablov, izgradnja in diagnostika podatkovnih povezav (do CAT7, FTTH), inženiring, koordinacijo in vodenje projektov ter izdelavo dokumentacije izvedenega stanja.

Podjetje ima vzpostavljen sistem v skladu z mednarodnimi standardi ISO 9001, ISO 14001 in ISO 45001 ter izpolnjuje stroge kriterije na področju jedrske energetike, 10CFR 50 App. B, NQA-1 in IAEA GSR Part 2.

 

Specializacije

Pametna specializacija:

Energija, Meritve, Transportna tehnika, Inženiring in koordinacija projektov na področju jedrske energetike, montaža

Svetovne reference:

Siemens, Westinghouse, Framatome, Idom, Tecnatom, PKE Electronics, Ekonerg, Ansaldo Nucleare

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.