ELEKTROSPOJI D.O.O.

ELEKTROSPOJI D.O.O.

Matevž Sočan
PredstavnikMatevž Sočan

O podjetju

Družinsko podjetje Elektrospoji d.o.o. so v Sloveniji po dobrih dvajsetih letih delovanja med najbolj prepoznavnimi ponudniki kakovostnih komponent in rešitev spojne, krmilne, stikalne in instalacijske tehnike. Delujejo predvsem na industrijskih področjih avtomatizacije, strojegradnje, ki so v Sloveniji pretežno izvozno orientirane ter elektroenergetike in infrastrukture. Poleg glavnega nemškega poslovnega partnerja Weidmueller zastopajo in nudijo vrhunske izdelke drugih proizvajalcev, ki postavljajo smernice na svojih tehničnih področjih. Širitev in rast podjetja je usmerjena v izpolnjevanje specifičnih potreb specializiranih kupcev in h konceptu vse na enem mestu za krmilne in razdelilne elektro omare. S kakovostno ponudbo, strokovno tehnično podporo in hitro dobavo iz zalog se želijo Elektrospoji čim bolj približati svojim fokusnim kupcem. Pod sloganom “FIT za prihodnost” (Fleksibilnost | Inovativnost | Tehnologija) s pomlajeno in usposobljeno ekipo nudijo usmerjene rešitve, ki omogočajo Industrijo 4.0.

Specializacije

Pametna specializacija:

Pametne tovarne

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.