ELEKTRO JEZERNIK D.O.O.

ELEKTRO JEZERNIK D.O.O.

Boštjan Jezernik
PredstavnikBoštjan Jezernik

O podjetju

V podjetju Elektro Jezernik d.o.o. se z električnimi inštalacijami ukvarjajo od leta 1993. Vsa ta leta vlagajo v izobraževanje in izpopolnjevanje vseh zaposlenih ter nakup profesionalne opreme, saj menijo, da  znanje, izkušnje, dobra ekipa in primerna oprema zagotovijo celovito in konkurenčno izvedbo del. Izvajajo vsa elektro inštalacijska dela jakega in šibkega toka, ki jih potrebuje sodoben objekt (razsvetljava, moč, strelovod, računalniške povezave, alarm, video nadzor, požarno javljanje, kontrola pristopa…) ter po končanju del izvedejo meritve in izdelajo merilne protokole za vsa izvedena dela.

Specializacije

Pametna specializacija:

Gradnja

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.