EKOSYSTEM d.o.o.

EKOSYSTEM d.o.o.

Zoran Šutović
PredstavnikZoran Šutović

O podjetju

Podjetje EKOSYSTEM d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Od takrat se podjetje stalno širi glede na poslovne enote po Sloveniji in glede števila zaposlenih. Ekosystem opravlja dejavnosti s področij varnosti in zdravja pri delu, ekologije in varstva okolja, varstva pred požarom in gradbene fizike. Politika kakovosti Ekosystem-a temelji na vzpostavljenih postopkih, s pomočjo katerih vsi zaposleni izvajajo kakovostne storitve, ki so v največji možni meri sprejemljive za naročnike. Vse aktivnosti se izvajajo izključno skladno z dokumentiranimi postopki in zahtevami SIST EN ISO/IEC 17025:2005.

Specializacije

Pametna specializacija:

Gradnja, Usposabljanje in zaposlovanje, Poslovno svetovanje

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.