EHO D.O.O.

EHO D.O.O.

Andrej Pušnik
PredstavnikAndrej Pušnik

O podjetju

V podjetju EHO d.o.o. razvijajo in gradijo visokokakovostne, energetsko učinkovite in okolju prijazne industrijske sisteme hlajenja, skladiščenja in zorenja, ki omogočajo dolgoročno skladiščenje in poskrbijo za svežino vašega blaga. EHO d.o.o. je moderno, srednje veliko družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1980, ki je danes zaupanja vreden in zanesljiv ponudnik celovitih storitev po meri narejenih industrijskih hladilnih sistemov, ki jih gradi širom po svetu. Ponosni so na več kot 800 uspešno izvedenih projektov in odlične poslovne odnose z njihovimi partnerji v več kot 30 državah.

Specializacije

Pametna specializacija:

Hladilni in ogrevalni sistemi

Obstoječi trgi:

Ruska federacija, Hrvaška, Črna gora, Turčija, Srbija, Ukrajina, Nova Zelandija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.