DUOL d.o.o.

DUOL d.o.o.

DUŠAN OLAJ
PredstavnikDUŠAN OLAJ

O podjetju

Podjetje DUOL d.o.o. projektira, proizvaja in montira številne edinstvene in vsestranske membranske konstrukcije. Podjetje ima dolgoletne izkušnje z napihljivimi halami, montažnimi konstrukcijami (lesene/kovinske) in tende. Danes je svetovno uveljavljeno podjetje na področju projektiranja, proizvodnje in montaže napihljivih hal. Od samega začetka je naš glavni cilj zagotoviti kupcu najboljšo možno, po meri izdelano halo. Kombinacija najnovejših materialov in tehnologij uporabljenih v DUOL halah omogoča upravljanje s čim manjšimi stroški.

Specializacije

Pametna specializacija:

Gradnja, Zabavna industrija

Obstoječi trgi:

Ruska federacija, Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Danska, Finska, Grčija, Kazahstan, Švedska, Srbija, Norveška, Ukrajina, Savdska Arabija, Belorusija, Gruzija

Želeni trgi:

Bližnji vzhod

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.