DUKART D.O.O.

DUKART D.O.O.

Jože Klanšek
PredstavnikJože Klanšek

O podjetju

Podjetje Dukart d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2007 in je generalni zastopnik podjetja Valoviti papir Dunapack d.o.o. Zabok za Slovenijo. Dunapack izdeluje vse vrste transportne embalaže iz valovitega kartona, Dukart pa manjše serije transportne embalaže brez tiska in kaširano-komercialno embalažo s tiskom v offset tehniki. V Trbovljah imajo skladiščno-distribucijski center, kar dodatno povečuje kakovost in odzivnost njihovih storitev, ki jih nudijo obstoječim in potencialnim kupcem. Izdelki, embalirani v njihovo transportno ali komercialno embalažo, potujejo po celem svetu. Trenutno izvažajo v Jugovzhodno Evropo, v prihodnosti pa načrtujejo povečanje izvoza tudi v ostale države širom Evrope.

Specializacije

Pametna specializacija:

Embalaža

Obstoječi trgi:

Hrvaška, Nemčija, Švica

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.