DOBA Fakulteta

DOBA Fakulteta

Jasna Dominko Baloh
PredstavnikJasna Dominko Baloh

O podjetju

DOBA Fakulteta je sodoben samostojni visokošolski zavod. Modernost in odličnost fakultete temeljita na novih vsebinskih elementih, kot so inovativnost, trajnostni razvoj ter uporabna, sodobna in praktična znanja. Izvajajo akreditirane dodiplomske, podiplomske in doktorske programe v štirih jezikih. Letno na DOBA Fakulteti študira 1.500 študentov iz 46 držav sveta. So nosilci razvoja online izobraževanja v jugovzhodni Evropi. Model online študija, ki ga izvajajo že 22 let, je edini mednarodno akreditiran online študij v jugovzhodni Evropi. S pozitivno naravnanostjo in odličnostjo bodo tudi v prihodnje uresničevali vizijo DOBA Fakultete: Fakulteta, ki vidi dlje. DOBA Fakulteta je del Poslovne skupine DOBA.

Specializacije

Pametna specializacija:

Izobraževanje, Mednarodna poslovna akademija

Obstoječi trgi:

Hrvaška, Srbija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.