DAT-CON D.O.O.

DAT-CON D.O.O.

Stane Plaskan
PredstavnikStane Plaskan

O podjetju

Že več kot 20 let podjetje Dat–Con d.o.o. uspešno nastopa na domačem in tujem trgu s specialnimi sistemi za nadzor kritične infrastrukture in državnih mej. Podjetje je usmerjeno v razvoj in uspešno sodeluje na mednarodnih trgih kot sistemski integrator in dobavitelj ključnih komponent. Sklepanje partnerstev z vodilnimi podjetji na področju termovizije, optike in komunikacijske opreme je podjetju omogočilo razvoj najboljših možnih rešitev. Več kot 1500 kilometrov Schengenske meje je opremljeno z njihovimi rešitvami.    

Specializacije

Pametna specializacija:

Energija, Meritve

Obstoječi trgi:

Albanija, Bosna in Hercegovina, Francija, Hrvaška, Makedonija, Nemčija, Slovaška

Želeni trgi:

Avstralija, Bližnji vzhod, Centralna Afrika, Dominikanska republika, Gvineja Bissau, Južna Amerika, Nova Zelandija, Severna Amerika, Severna Evropa, Zahodna Evropa

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.