CNC P&K PUŠNIK D.O.O.

CNC P&K PUŠNIK D.O.O.

Helena Pušnik Knez
PredstavnikHelena Pušnik Knez

O podjetju

Podjetje CNC P&K – Pušnik d.o.o. je družinsko podjetje, ki v kovinsko predelovalni industriji uspešno posluje že od leta 1976. Njihova osnovna dejavnost je serijska obdelava visoko preciznih komponent predvsem za potrebe kovinske industrije. Podjetje se je v več kot 40 letih poslovanja razvilo v moderno srednje veliko podjetje z več kot 260 zaposlenimi, ki upošteva smernice trajnostnega razvoja. Temeljno vodilo pri delu je doseganje kakovosti na vsakem koraku, za kar so prejeli mednarodne certifikate kakovosti ISO 9001, ISO 14001 in druge. Tudi to potrjuje, da posvečajo veliko pozornost okolju, gojijo vpetost v družbeno življenje okolice, skrbijo za dvig kulture bivanja, njihovo dejavnost pa opravljajo skrbno in čim manj moteče za ljudi.

Specializacije

Pametna specializacija:

Razvoj in proizvodnja izdelkov

Svetovne reference:

BMW

Obstoječi trgi:

Nemčija, Avstrija, Italija

Želeni trgi:

EU

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.